Punt i ratlla Junior

Un concurs molt original… us animeu a participar?

 

És un plaer informar-vos que aquest any realitzarem la primera edició  del nostre festival, feta PER infants i nois/es de 6 a 12 anys d’edat.
Seguint els mateixos principis que ens han fet guanyar el títol de “festival més abstracte del món” i el reconeixement internacional, aquesta edició comptarà amb les mateixes activitats que l'”adulta” (convocatòries, tallers de creació, projeccions, instal·lacions, exposicions i PyRformances en viu) promulgant el lema: “Res de representació, només punts i ratlles”.

Ja hem obert les CONVOCATÒRIES per participar pels premis del jurat i de l’audiència!

Convocatòria AUDIOVISUAL: curtmetratges abstractes de tècnica lliure que explorin punts i línies en diversos contextos. La duradamàxima és 6 minuts i la banda sonora no pot contenir paraules articulades. Veure bases

Convocatòria FOTOGRÀFICA: fotografies abstractes de tècnica i format lliures que explorin punts i línies en diversos contextos.Veure bases

La inscripció és gratuïta i pot fer-se online. Data límit: 15 d’Agost 2012

La primera edició del Punto y Raya Junior es durà a terme els dies 10 i 11 de novembre 2012 al CCCB (Centre de CulturaContemporània de Barcelona) amb entrada lliure i gratuïta.
I durant tot l’any, estarem realitzant  infantils de creació abstracta en diversos espais associats.

Per aquells que encara no coneixeu Punto y Raya, aquest festival multidisciplinari replanteja què és el que construeix en essèncial’expressió artística, i utilitza els grans mínims de la representació (el punt i la línia) com a fins en si mateixos, convidant a creadors ia espectadors a explorar l’experiència artística en el seu estat més pur: forma, color, moviment, tensió i so.Punto y Rayaproposa un retrobament amb l’esperit de “L’Art per l’Art”, amb aquesta experiència única i intransferible que només l’abstracciópermet abordar en totes les seves dimensions.

Tota la informació sobre les tres edicions “adultes” la trobareu al nostre web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *