MARGARIDETA

Els nens i nenes de segon ham fet aquestes boniques Margaridetes per la cançó que intercanviem en el projecte de Quito… han dibuixat la Margarideta al llit i a mida que en Pere li anava portant les peces de roba l’anaven dibuixant a sobre amb les faldilles, mitjetes, mitenes…
Aqui teniu alguns dels models…

 

De MARGARIDETA
De MARGARIDETA
De MARGARIDETA
De MARGARIDETA

 

De margarideta
De margarideta
De Collages
De Collages
De Collages
De Collages
De Collages
De Collages

2 pensaments a “MARGARIDETA

 1. Hola CArme!

  EStic interesada en aquesta activitat ja que aquest trimestre treballem entorn al projecte del cos humà i m’agrada l’activitat com a representació de la figura humana. Primer de tot, quina cançó és aquesta de la Margarideta? Em podries passar un enllaç? I pel que fa a l’activitat plàstica, com ho has fet? Cada nen/a dibuixa una figura i després fas fotocòpies i van afegint la roba o com? Moltíssimes gràcies per mostrar-nos la feina que feu i un cop més la meva enhorabona!

 2. Hola Natàlia,

  aquesta activitat està feta a partir d’un projecte d’intercanvi que fem dins d’un projecte,intercanviem cançons amb una escola de Quito , Ecuador.

  La cançó és aquesta https://dl-web.dropbox.com/get/BCN%20projecte%202011-2012/Oriol%20Martorell/margarideta_PG_piano.mp3?w=ab35b5db, no sé si podràs obrir l’enllaç…
  Els nens han dibuixat la Margarideta diverses vegades, sobreposant les peces de roba que es van afegint a la cançó… un grup ho han fet amb acetatos ( plàstics transparents) i retoladors permanents i altres amb paper bàsic… a la manera dels contes que es van sobreposant capes…

  No sé si t’he orientat una mica…

  Moltes gràcies per les felicitacions!!

  Carme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *