Una manualitat d’estiu

Aquest art s’origina en l’Ull de Déu (els ulls de Déu), símbol cultural dels indishuicholes de Mèxic. Els quatre punts representen la terra, foc, aire i aigua, isempre atenta mirada de Déu sobre el seu poble.

dos  pals de  polo
fils multicolors
4 botons
cola blanca

Posar els dos palets de fusta creuats entre si. Fil d’embolicar al voltant del centre per mantenir els dos  palets junts. Per als més petits, es poden enganxar els pals junts primer.

Una vegada que el centre és segur, emboliqui el fil d’una vegada al voltant d’unpal, després gireu a la creu de 90 graus i els filats d’embolicar el pal al costat,continuar amb aquest procés, portant el fil perfectament cap al centre mentre es treballa.

Trobat a Crafs by Amanda

2 pensaments a “Una manualitat d’estiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *