Tag Galaxy. Presentació de fotos atractiva.

Tag Galaxy ens ofereix una manera diferent i espectacular de veure el món. Fa una cerca de les fotografies que hi ha a Flickr, a partir de les etiquetes (TAG) de les mateixes, que han marcat els usuaris.

Per començar, cal escriure un tag, com per exemple “Molins de Rei”. Un cop seleccionada una etiqueta, podrem acotar la nostra cerca afegint noves etiquetes com “Camell”. Les fotografies s’agruparan un curiós sistema planetari.

També ens indicarà el nombre de fotografies trobades.

Un cop hem arribat al nivell de detall desitjat, fent un clic es fora una esfera amb un mosaic de totes les fotografies trobades. Durant aquestes operacions, podrem fer girar els planetes, amb el ratolí i visualitzar-les més còmodament.

Clicant, a sobre d’una fotografia, podrem apreciar millor els detalls.

Trobat a la web “Recursos Web” de Emilia Alcaraz Delgado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *