Coses boniques de casa

Moltes gràcies a tots els nens i nenes que porteu aquelles coses boniques de casa, dibuixos, manualitats, informacions…. per compartir amb tothom, les coses maques s´han de gaudir!!

Cliqueu a l’enllaç i descobrireu petits tresors…

dscn3905

2 pensaments a “Coses boniques de casa

  1. Hola Carmeta soc la Maria la creadora dels ulls del lince i et bolia fer un comentari sobre tot el que fas i sobre el meu treball. potser hi hauran faltes però intentare que no. El treball dels ulls el baig fer a taller d’art on va la Emma i vaig treure la ïdea dels ulls de la revista del Pelo Pico Pata el vaig encaixar i despres el vaig pintar amb pastel. Seria molt interesant que fesis alguna classe sobre l’encaixada dels dibuixos al paper. Tambe et recomano un taller de divuig de tipo comic manga que faran al meu taller de dibuix es molt interesant ja que el fa un profesional. Si bols mes informacio ja m’o diras a l’escola ja que el meu correu electronic no el miro molt sobint pero si tens messenguer agregam a luminosa@ono.com i aixo si que ho obro casi cada dia.

    Adeu i molta sort en la plastica un petonas la Maria.

  2. Moltes gràcies Maria per tottes les teves recomanacions, a classe en podm parlar d’aquets suggeriments !!

    Abraçades.

    Carme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *