Repte núm 6 “Dibuixem el moviment”

En aquest sisè repte us proposo dibuixar ballarins i ballarines, captant el moviment a través de la taca. En el següent vídeo us explico com fer-ho, però , com ja sabeu, teniu tota la llibertat de fer les vostres interpretacions, l’única condició que us demano és que es pugui veure el moviment… I no us oblideu de posar el vostre nom i curs en el vostre treball!!

Jo he fet l’exemple amb un dels vídeos, però us deixo aqui diferents vídeos perque pugueu triar amb quin voleu dibuixar.

Aquest és el vídeo amb el que he fet  les figures en moviment que surten en el vídeo explicatiu del repte:

En aquest vídeo veureu a l’Amèlia Boluda, professora de dansa creativa del nostre centre.

Aquest és el vídeo de Cesc Gelabert, amb el que vaig fer  l’exercici que us mostro al final del vídeo, amb aquest hastag #ballemacasaDID20  trobareu vídeos de molts ballarins i ballarines.

Aquí teniu un altres exemples de vídeos:

I en aquest enllaç trobareu figures de ballet en imatge fixa si us és més fàcil.

 

 Molts ànims i endavant amb el dibuix!!!

Feliç Dia Internacional de la Dansa!!!

 

En aquest enllaç podeu veure els treballs  que van arribant!!

Mostra de Dansa

Els nens i nenes de 6è A han fet aqueste propostes per la portada de la mostra de dansa.

Els dibuixos també ballen

La pista de ball és un full de paper. Els qui mouen el cos són 1250 dibuixos. Ho fan al ritme de la música electrònica: d’una peça, Disco, del compositor Ralf Hildenbeutel. Els braços, les cames, el moviment de les il·lustracions s’identifica amb el ballet clàssic. Celebrem el Dia Mundial de la Dansa amb el clip inspirat en els ballarins Althea Corlett i Simone Schmidt i dirigit per Boris Seewald. Una creació artística que, amb la tècnica de la rotoscòpia, aconsegueix que ballin 10 dibuixos per segon.

Foto: Boris Seewald


Foto: Boris Seewald

Trobat a Catorze.Cultura Viva

ARACALADANZA Vuelos al Mercat de les Flors

Dijous 23 els nens i nenes de primer van poder gaudir d’aquest meravellós espectacle !!!

Espectacle recomanat a partir de 5 anys

Vuelos és un espectacle de dansa contemporània per a públic infantil i familiar que pretén encoratjar el gaudi de tots els sentits, convertint-los també en una eina subversiva que contribueixi a canviar el món. Perquè les ales de la imaginació ens fan lliures.

Després dels anteriors treballs a partir de René Magritte, El Bosco i Joan Miró dels que hem gaudit durant diverses ocasions al Mercat, Aracaladanza, companyia especialitzada en públic jove des de fa 21 anys, s’inspira en aquesta creació en Leonardo de Vinci, que va treballar per fer realitat la utopia. Guardonada amb nombrosos premis, com el Premio Nacional de Teatro para la Infancia y la Juventud 2010.

Aracaladanza comparteix amb el públic un univers fascinant a través de la imaginació i de la dansa per embellir la realitat i transformar-la màgicament.

Idea i direcció Enrique Cabrera / Coreografia Aracaladanza / Intèrprets Carolina Arija Gallardo, Jimena Trueba Toca, Jonatan de Luis Mazagatos, Jorge Brea Salgueiro, Raquel de la Plaza Húmera / Assistents coreogràfiques Jimena Trueba Toca, Raquel de la Plaza Húmera / Composició música original Luis Miguel Cobo / Disseny escenografia i vestuari Elisa Sanz (AAPEE) / Disseny il·luminació Pedro Yagüe (AAI) / Disseny vídeo escena Álvaro Luna (AAI) / Disseny atrezzo i maquinàries Ricardo Vergne, Elisa Sanz / Realització atrezzo i maquinàries Ricardo Vergne / Realització vestuari Ángeles Marín / Acabat i pintura vestuari María Calderón / Realització escenografia Sfumato, Mambo Decorados / Fotografia Pedro Arnay / Tècnic llums, so i vídeo Lalo Gallego Blanco / Tècnic de maquinària Yolanda Esteban Díaz, Vanesa Camín García / Producció Arantza Izaguirre Fradua / Disseny producció i premsa Javier Torres Ochandiano / Distribució nacional Alberto Muyo / Distribució internacional Ana Sala – Ikebanah Artes Escénicas
Producció Aracaladanza / Coproducció Sadler’s Wells Theatre, Teatro Abadía, Nottingham Lakeside Arts i Comunidad de Madrid / Amb la col·laboració Festival Grec
Vuelos té el suport del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a les seves gires nacionals

#Aracaladanza #vuelos