Recomanem llibres

Us volia recomanar alguns llibres d’art, per si heu de demanar algun regal especial, si voleu demanar un llibre per Sant Jordi…

1. QUADERN DE PINTURA PER APRENDRE ELS COLORS
Pascale Estellon. MTM
Un fantàstic llibre per a totes les edats que ens introdueix de forma molt amena i divertida en el món dels colors. Pascalle Estellon ha realitzat un “senzill curs intensiu” per a treballar:
• Els colors primaris
• El blanc i el negre
• Els colors secundaris
• Com aclarir els colors
• Els colors freds i càlids
• El degradat
• Com ressaltar els colors
• El contrast entre colors

2. ART. CREA EL TEU LLIBRE
Marion Deuchars

Juga amb l’art! Crea el teu llibre amb les técniques secretes dels artistes més reconeguts de la història de l’Art. Pinta amb Mondrian, Van Gogh, Andy Warhol… i descobreix la força expressiva dels colors. També podràs crear la teva pròpia escultura móbil a l’estil Calder, pintar amb una bala de vidre a l’estil Pollock o composar un retrat cubista com Picasso.

[vimeo]https://vimeo.com/29457601[/vimeo]

3. DESCOBRIR L’ART. Això es art. LA MONNA LISA
Patricia Geis. Combel Editorial.
[youtube]https://youtu.be/gPjk97jMg0s[/youtube]

4. DESCOBRIR L’ART. Això és un artista. ALEXANDER CALDER.
Patricia Geis. Combel Editorial.

[youtube]https://youtu.be/TR_dkjR0u98[/youtube]

5. DESCOBRIR L’ART A TRAVÉS DEL MÓN
Caroline Desnoëttes. Faktoria de Libros

Aquest llibre és una festa per als ulls, una trobada fascinant amb 18 obres d’art a través de tot el món: Rotlles etíops, paravents coreans, máscares brasileres, icones russes… Observeu-ne els detalls: els materials, les formes artístiques; aixequeu els desplegables i jugueu amb els pictogrames ocults, que ens ofereixen dades sobre les obres i el lloc on han estat creades.
Un llibre d’art per assaborir en família.

Els llibres transformats en objectes d’art

Els  llibres són objectes susceptibles de convertir-se en obres d’art… aqui us deixo alguns exemples i webs interessants on podreu trobar moltes suggerències…

Libros transformados en arte

Taringa, arte con libros

Taringa, esculturas hechas con libros

I aqui comença el treball dels nens i nenes de cinquè transformant els llibres vells en objectes artístics… aviat us ensenyarem el resultat !!!