ENS INVENTEM UN PERSONATGE?

Dins el ning de l’1×1 van sortint propostes interessants per utilitzar diferents recursos digitals. La pega és que al no ser públic és molt difícil saber el que la gent implicada va dient, però és molt gran el nombre de professorat que més enllà dels llibres de text proposa treballar amb recursos i continguts digitals diferents.

El que presento a continuació és la proposta de treball: INVENTEM UN PERSONATGE.

Es tracta d’oferir eines als alumnes per a que puguin inventar-se un personatge tot utilitzant àudios, baferades,…. és una proposta interessant que pot anar adreçada a aules d’acollida, primer cicle de l’ESO o primària. Les eines són igualment interessants.

En aquesta web els alumnes poden inventar-se un personatge de South Park, ficar un parell de frases triant el text amb bombolles o a la samarreta del personatge. Després el poden desar i passar-lo al paint, i poden fer més bubbles. Pot ser útil pels alumnes de l’Aula d’Acollida o pels de 1 ESO per presentar la feina.

Per enregistrar la veu un aplicatiu molt mot fàcil: http://vocaroo.com/

Per treballar l’autoretrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *