EL COMIAT DEL DIGUES COM

Avui dissabte hem pogut sentir l’últim programa del Digues Com.

La veritat és que ja fa temps que anem dient que és una pena que aquest programa s’acabi, però el millor que podeu fer és sentir l’últim programa.. us adonareu de com és de gran l’error d’haver-lo finiquitat!

Bona sort Miquel i a tot l’equip, ara et veurem als Matins i podrem continuar gaudint de la teva professionalitat. Mentre tant esperarem que la resta de l’equip tingui la mateixa sort i que algun moment poguem tornar a gaudir d’un programa com el Digues Com.

Per part meva només dir que ha estat un veritable plaer haver participat d’aquest projecte tan xulo i que haguessiu comptat amb mi per l’últim programa.

Gràcies!

Un comentari a “EL COMIAT DEL DIGUES COM

  1. Realment és una llàstima que hagin tancat el programa. Avui pensava en la ràdio que fem al cole (l’escola Collaso i Gil) i en els alumnes que tindrem el curs vinent i en que no podran tenir l’experiència de participar i viure un programa de ràdio en directe.
    Gràcies a tots i felicitats per aquest darrer programa!
    Molta sort tan al Miquel com a tot el seu equip.
    Núria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *