El Gimp amb els nens i nenes

Sovint es parla del GIMP com un programa difícil, i el que és veritat és que és un programa que costa d’entendre al principi, les finestres autònomes sobten i trenquen esquemes.

Ara bé, un cop el comences a treballar t’adones de les possibilitats que ofereix i si, a més, el treballes amb els alumnes veus que per ells no representa cap dificultat, ja que no han de trencar cap esquema previ ni els sorprèn el funcionament, no tenen vicis anteriors creats per l’ús d’altres programes i, tot el contrari, estan oberts a qualsevol funcionament i plataforma.

Aquest trimestre he continuat treballant Picasso i la veritat és que el resultat del treball dels nens i nenes de 5è i 6è han superat les meves expectatives inicials… la veritat és que per ells el GIMP és un programa que els permet expressar-se a través del llenguatge visual i assolir la competència digital.

Aquí tinc diferents tutorials sobre el Gimp, i a sota la mostra del que poden fer nens i nenes de 10, 11 i 12 anys:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *