Les TIC a l'ensenyament?: Informació – R/evolució

Mentre la setmana passada apareixia un article on es qüestionava l’ús de les TIC a l’ensenyament, trobo aquest vídeo al bloc La maquineta, un bon vídeo que explica prou bé en quin segle vivim i com hem d’utilitzar les tic :categories, classificació i ordenació de la informació, trencant barreres idiomàtiques….

I encara hi ha qui pot dir que els nens s’acostumen a fer clic?

3 comentaris a “Les TIC a l'ensenyament?: Informació – R/evolució

  1. Molt bo el vídeo. Com ha canviat la forma de treballar els darrers anys. Ja no recordava les fitxes! En algú racó de casa encara en queden. Era la forma d’organitzar la informació. Ara tot ho tenim dins de la maquineta i moltes vegades en espais virtuals. Això és imparable. Això forma part del que hem d’ensenyar.

  2. Crec que aquest vídeo ens mostra d’una manera prou clara les possibilitats que ens ofereix la informàtica i les TIC (o TAC)(escriure documents, ordenar-los, classificar-los, cercar informació, …). Davant d’aquesta nova realitat i les possibilitats que ens ofereix cal que tan les famílies com les escoles ensenyem als nostres infants i joves a fer-ne un bon us i la utilitzem com una eina més d’aprenentatge.

  3. Realment com han canviat les coses !!!!
    Quan vam començar a trepitjar les escoles no hi havia ni un ordinador (Com a mínim a les que jo hi era). Aquest canvi en la recerca de la informació i en la manera de tractar-la és escolar però també social i no podem defugir-lo. I és clar, més que defugir-lo cal aprofitar-lo.
    Posem-nos mans a l’obra!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *