UN BON EXEMPLE

Del bloc de la Lu, A pie de Aula, un bon exemple educatiu a secundària ( i encara hi ha professorat de secundària – i primària!- que prefereix fer classes "magistrals" i diu que no hi creu en "això"!!!).
El vídeo és de Camara abierta. i d’alguna manera ens pista sobre com ha de ser l’escola en el 2018….. de fet, ens pista de com ha de ser l’escola ara!

Un comentari a “UN BON EXEMPLE

  1. Estic completament d’acord amb tu Anna i amb el vídeo que has penjat.
    Realment els blocs són un gran invent i donen molt de joc també amb els infants de cicle inicial.
    Com a mestres podem utilitzar els blocs per incrustar-hi vídeos educatius (que tinguin relació amb algun tema que s’està treballant a l’aula) i fer que els alumnes hi escriguin comentaris; també permet tenir un bloc de classe on els alumnes puguin escriure post i penjar fotos..de la vida a l’escola, del que aprenen, del que fan…En definitiva la utilització dels blocs permet als alumnes pensar, escriure , compartir coneixements, enriquir-se…i així fer que l’aprenentatge sigui significatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *