La il·lustració dels contes, una feina molt important

Les nenes i nens de 3r d’EP han vingut aquest hivern a fer una sessió a la biblioteca sobre l’ofició d’il·lustrador/a. Hem partit de les il·lustracions de la magnífica Anna Laura Cantone. Hem explicat dos dels contes que ens ha prestat la Laura Fuses( bibliotecària de la Biblioteca Pública Maria Barbal), tots ells il·lustrats per aquesta genial dibuixant.

L’Alícia Patapam en els contes (del fantàstic Gianni Rodari) i Un papà a mida (Davide Cals) són dos contes divertidíssims que agraden moltíssim els lectors d’edats molt diverses( des de  3 anys fins als 8)especialment si parem atenció a les il·lustracions.

En els àlbums il·lustrats les imatges que hi trobem donen més sentit a les paraules. Fins i tot podem trobar contes amb molta il·lustració i poquíssima lletra, històries que ens conviden a fer volar la imaginació a partir de les imatges.

Aprofitant que havien vingut a la biblio i a paritr de la lectura del conte Un lleó a la Biblioteca, vam fer també una sessió de formació d’usuari amb fitxes dels Exploradors de biblioteques per tal de saber què hi podem trobar a la biblioteca, on està, quines diferències i quines semblances hi ha entre la nostra biblioteca i la pública, …

L’alumnat de 3r, lectors i lectores, usuaris de la biblioteca, es van portar d’allò més bé i van aprofitar al màxim la sessió com podeu veure a les fotos.

Un comentari a “La il·lustració dels contes, una feina molt important

  1. Llegir es molt important,divertit i sobretot nessari.
    Els dibuixos de “L’anna Laura Canttone” són molt divertits i molt xulos.
    Hos imagineu un:Conte,llibre,novel·la,comic…sense DIBUIXOS !!!!!!!!
    -Jo no. Per aixó són molt importants els divuixos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *