La Biblioteca

Voluntaris de Biblioteca La nostra bilioteca és biblioteca puntedu des del curs 2006. Hem fet els  tres any de formació i des del principi vam engegar amb molta força.

Des d’aleshores la nostra biblioteca té l’objectiu ser un espai dinamitzador de cultura i coneixements, el centre neuràlgic i cultural d’una escola oberta al món, receptora i receptiva, un espai on els infants-adolescents-lectors s’hi sentin com a casa, hi trobin el seu llibre, aquell que et fa canviar per dintre, que t’arriba al fons de l’ànima.

Per tal de poder aconseguir aquest objectiu a la biblioteca hi fem sessions de dinamització i de formació d’usuari, explicades a les pàgines corresponents d’aquest bloc. També  tenim oberta la biblio a les hores del pati i a continuació us expliquem el seu funcionament.

FUNCIONAMENT DE LA BIBLIOTECA

La nostra biblioteca està oberta a les hores del pati.

Què s’hi pot fer?

  • Podeu venir a triar llibre d’imaginació i emportar-vos-els en préstec: tindreu 15 dies però els podeu renovar sempre que calgui.
  • Podeu venir a llegir: hi tenim el nostre racó de lectura per als més grans i el racó de contes per als més petits.
  • Podeu venir a consultar llibres de coneixements: enciclopèdies, diccionaris, atles, llibres d’animals,de plàstica…
  • Podeu venir a consultar quelcom per internet: tenim un ordinador a la vostra disposició i els que teniu ordinador propi (alumnes ESO) podeu portar el vostre i preguntar si us podeu conectar.
  • Podeu venir a fer deures, treballs en grup, dibuixos…

Alguns dies a les hores del pati també hi tenim els voluntaris de biblioteca explicant contes a l’alumnat de cicle inicial. Els voluntaris de biblioteca també venen altres vegades a col·locar llibres al lloc, a decorar panells de la biblio, a organitzar l’espai per alguna activitat…

A més a la nostra biblioteca i durant l’horari escolar hi ha més activitat!!!Durant el curs hi fem moltes activitats de dinamització lectora i formació d’usuari ( sessions explicades a les pàgines corresponents).

Cada curs passa com a mínim un cop per la biblioteca a fer una activitat cada any. I alguns cursos vénen més vegades.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *