CONTES, ABRAÇADES I ALGUNES LLÀGRIMES…

Després de molts contes explicats a la biblioteca sota l’atenta mirada del Bigotis, la Victòria, en acabar el trimestre, ens deixarà. Segur que hi haurà moltes ocasions en què ens vingui a veure, a ajudar i a ensenyar-nos algunes de les meravelloses històries que ella tan bé coneix i que explica com cap altre, però tota l’escola s’ha abocat  a preparar-li un homenatge que ningú es volia perdre, un homenatge fet de contes, abraçades i algunes llàgrimes.

Aquí teniu un recull d’imatges del passat dijous de molts instants d’aquell matí a la biblioteca, llegint contes en què els protagonistes eren la Victòria i el Bigotis, omplint l’aire de paraules belles tots els nens, totes les nenes de totes les classes, tothom mostrant el seu reconeixement i agraïment a la Victòria, mostrant la seva estimació per aquest racó màgic de l’escola i, sobretot, per ella.

Gràcies, Victòria!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-2Cf2NK0NfI&edit=vd[/youtube]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà