Representem la Blancaneu

Aquest any els contes populars han inundat de color el nostre carnaval i moltes sessions de la biblioteca. Els nens i nenes de primer, que van escollir el conte de la Blancaneu per disfressar-se al febrer, han treballat molt aquesta història per conèixer-la millor.

En el següent vídeo podeu veure un recull de fotografies de les representacions que els grups de primer van fer de la Blancaneu a la “biblio”. Va ser molt divertit i es van convertir en uns grans actors i actrius que donaven vida al conte mentre l’explicàvem. Esperem poder-lo repetir i que tots hi puguin actuar, però mentre, tots som convidats a fer de públic d’aquestes obres de teatre. Aplaudiu ben fort que ja surten a escena i s’obre el teló!

2 thoughts on “Representem la Blancaneu

  1. clopez17

    Moltes gràcies Violeta. És important poder compartir el que fem a les escoles. Seguirem també el vostre bloc. Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà