A la recerca d’informació

Com ja us vam anunciar, els grups de tercer i quart de primària han visitat la biblioteca pública Pare Miquel els dies 8 i 9 de març. Allà vam recordar tot l’après en trobades anteriors sobre com ser bons usuaris d’aquest espai i vam gaudir dels llibres, de tocar-los, fullejar-los… de gaudir del plaer de poder assaborir aquestes petites joies plenes de pàgines màgiques.

Com ja som de cicle mitjà i cada cop som més capaços de llegir i elaborar la informació, la visita és va completar amb la recerca guiada sobre un tema: tercer sobre els animals (capítol que estan estudiant a medi) i quart sobre el clima mediterrani i la seva flora, ja que aquest divendres el curs de quart va tot el dia al Jardí Botànic de Barcelona i volien començar a preparar l’excursió.

Aquí teniu un recull d’imatges de les dues sortides:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà