RESOLEM ELS MISTERIS DEL SENYOR BURDICK

Recordeu en Chris Van Allsburg? Li vam dedicar una entrada en aquest mateix bloc que podeu recuperar clicant aquí.

Tal i com us vam prometre en aquell post, ara us oferim les històries escrites a partir de les imatges del seu llibre, “Los misterios del señor Burdick” , pels nens i nenes de cinquè i de sisè.

Per confeccionar aquests escrits, l’alumnat de cicle superior ha treballat en grups de tres o quatre components. A partir d’una de les imatges escollides a l’atzar del llibre d’en Van Allsburg, cada grup ha desenvolupat una història curta, un microconte. La consigna ha estat oblidar per un moment l’estructura de la narració tan treballada a les nostres aules (introducció, nus i desenllaç) i endinsar el lector en l’acció de forma ràpida, sense ubicar-lo en els detalls de la història, sense desenvolupar els personatges. El resultat és el que podeu llegir a continuació: un llibre original que sorgeix de la col·laboració entre grups i entre el cicle, un recull de textos de suspens que ens conviden a llegir i que ens fan felicitar els autors perquè (ja ho veureu) són força interessants.

El llibre imprès el teniu a la vostra disposició a la biblioteca per si el voleu agafar en préstec però ara… no espereu més! Gaudiu d’aquestes històries i dels mons fantàstics que ens obren!

Si vols llegir el document a pantalla completa clica aquí.

One thought on “RESOLEM ELS MISTERIS DEL SENYOR BURDICK

  1. Conxi López

    Us felicito nois i noies! I també als vostres mestres. He començat a llegir els vostres microcontes i estic desitjant poder passar per la biblioteca i demanar el llibre. M’encanta el suspens i els vostres textos són realment interessants.
    Amb moltes ganes de veure-us i felicitar-vos amb una abraçada. Petonets a tots i totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà