Moltíssima emoció a l’entrega dels Premis Espiral

Ahir uns quants mestres de l’escola vam anar a recollir la nostra estimada baldufa daurada a l’entrega dels IV Premis Espiral Edublogs 2010. Altres companys van seguir per Internet l’emissió en directe perquè no van poder acompanyar-nos, gràcies!

No puc recollir en aquest espai els sentiments i les sensacions que vam viure durant l’acte d’entrega. Quasi bé no se com explicar-ho. Mestres, alumnes y famílies estàvem junts en aquells moments tan especials, les paraules no sortíen, la passió es desbordava al costat de la satisfacció pel reconeixement que suposa aquest premi.

Quan visc tantes emocions en poc temps i, l’endemà, intento repassar el que vaig viure no ho aconsegueixo. Avui no sé ni el que vaig dir en recollir la baldufa. Però és igual, el que de veritat compta, és la vivència, la complicitat i la felicitat que es respirava entre els que estavem allà. Vaig riure amb el meu home, que m’acompanyava, perquè va descobrir que no només ell “pateix” tenir una bloguera a casa.
Una gran ocasió per posar cara a persones que coneixia virtualment, per xerrar una estona amb les bibliotecàries de Galícia, un plaer.
dsc09030

Fantàstic el que deien els diferents premiats sobre el que significava el seu blog.  Felipe Zayas ho recull en el seu blog:

“Los premiados, al recoger sus trofeos, se han referido a los blogs como medios para comunicar y para expresarse, para hacer visible el trabajo, para escribir y dar sentido a una escritura que es pública, para debatir y desarrollar el espíritu crítico, para aprender a usar con diversas finalidades (profesores y alumnos) muchos recursos TIC, para compartir lecturas, para llevar adelante proyectos entre diversos  centros, para hacer participar a los padres en la vida escolar, etc.”

Un altre plaer va ser escoltar a  Alfonso Alcántara, @yoriento, amb la seva presentació “Los blogs son unos maleducados”. Divertit i molt expressiu, va compartir moltes idees interessants sobre les que tots hauríem de reflexionar. Va dir, per exemple, que la cultura de l’esforç no pot néixer de l’avorriment, que tots els alumnes són experts en alguna cosa, que no hi ha bons blogs sense passió. Segur que tornaré a escoltar i comentar la gravació de la xerrada amb algún company.

Novament vull agrair a l’Associació Espiral l’esforç d’organitzar aquests premis. Jornades com les d’avui són inoblidables, arriben al cor i el sacsegen!

Us deixo amb algunes fotos i el vídeo gravat amb la transmissió en directe d’aquest acte que he tingut la sort de viure en primera persona.


7 thoughts on “Moltíssima emoció a l’entrega dels Premis Espiral

 1. M. Roser

  Moltes felicitats pel primer premi EDUBLOGS 2010. Quan es fa una cosa amb il·lusió, sempre es agradable que algú ho reconegui.
  Ara a treballar perquè es repeteixi l’any que bé…
  Una abraçada,
  M. Roser

 2. Juanmi Muñoz

  Felicitats! molt bona feina. Una llàstima que no va haver gaire temps per xerrar i saludar-vos personalment tranquil·lament … Bé, sempre ens quedarà la xarxa. 😉

 3. clopez17 Post author

  Gràcies a tots, estem encantats amb la nostra baldufa, ens anima a millorar si podem! A mi també m’hagués agradat tenir més temps per parlar amb més companys i conèixe’ls personalment una mica però una altra vegada serà! Ens veiem a la xarxa, encara que a mi em costa una mica deixar-me anar al Twitter! M’hi esforçaré!

 4. Susagna

  Moltes i moltes felicitats!! He pogut assistir a l’acte en Streaming i veig que va ser molt emocionant! Per cert! I la vostra recollida de la Baldufa? Endavant! La bona feina sempre aconsegueix bons fruits.

  Susagna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà