Els proppassats 25 i 29 d’abril i 4 de maig la coordinació de la Biblioteca de l’Institut Salvador Dalí va presentar als tres grups de 1r de batxillerat del centre la ponència titulada “L’inici d’una recerca. Localització de la informació”. Es tracta d’una presentació que aproxima les estratègies de què disposa un alumne de batxillerat per consultar fonts primàries i secudàries per tal d’inciar el procés de cerca d’informació per elaborar el Treball de Recerca. A més, la presentació també detalla com s’han d’escometre les citacions dins del text del treball i en la Bibliografia que s’agrupa al final.

Teniu la presentació digital aquí:  L’inici d’una recerca (1r batx).

Classe de 1r de Batxillerat B de l’Institut Salvador Dalí. Fotografia: Dolors Colom.

El professor Josep Messeguer-Carbó és l’encarregat de la coordinació de la Biblioteca i d’oferir la presentació sobre recerca i tractament de la informació. Fotografies: Dolors Colom.