Albert Einstein

Font imatge: fundaciorecerca.cat

Sabíeu que l’Albert Einstein va visitar Catalunya? Doncs sí, va ser al febrer de 1923. Va visitar diverses localitats catalanes, entre les quals, Barcelona. Va ser a la Ciutat Comtal on va impartir diverses conferències sobre la teoria de la relativitat.

Com us podeu imaginar no només va tenir una gran repercussió científica, sinó també social. Una de les causes de la repercussió social va ser l’opció obertament antibel·licista d’Einstein durant la Primera Guerra Mundial.

Si cliqueu aquí podreu trobar molta més informació sobre la biografia d’aquest científic, de la seva estada a Catalunya i veure’n algunes fotografies. A més, amb l’Einstenitzador us podreu transformar en el gran científic Albert Einstein.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *