El Nom del vent de Patrick Rothfuss

El Nom del Vent de Patrick Rothfuss és el primer llibre d’una trilogia. És una saga que ha tingut bastant èxit als Estats Units, encara que poc ressò aquí a Espanya. La història explora la vida d’un antic mag retirat. En Kvothe fa molt temps que no exerceix el seu poder. Ara viu i treballa en una posada que manté amb els diners de les seves antigues aventures.

Un dia normal, rep una visita. Un famós cronista que escriu la vida de personatges importants. En Kvothe relata la seva història a l’home. La història explica des de la seva infància fins a la seva edat actual, però en el primer llibre només exposa els primers 17 anys. És una novel·la que per la descripció que he fet anteriorment pot semblar una mica infantil, però el vocabulari, el detall, els misteris que amaga, les històries del món fictici; quasi es podrien comparar amb el magnífic món de Tolkien i els seus llibres. És una història que et fa pensar, i que un cop has acabat et fa crear-te teories que necessites comprovar encara que el tercer llibre no hagi sortit.

El Nom del Vent té 1300 pàgines aproximadament i el recomano per a lectors avançats, ja que en alguns moments pot ser feixuc de llegir. En tot cas a mi em va agradar molt, i tinc en projecte tornar-lo a llegir, perquè amb un sol cop no et quedes saciat.

Genís Calderer – 3r d’ESO B

One thought on “El Nom del vent de Patrick Rothfuss

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *