2 thoughts on “BiblioNotícies XVII [gener]

 1. Santiago Luca Cascardo

  El llibre que jo acabo de llegir es titula ”The adventures of Capitan Crossbones”.
  Com es veu a simple vista és un llibre en anglès, és bastant prim (34 pàgs.)
  però és bastant entretingut. Com a la biblioteca hi ha un racó amb llibres en anglès, agafo molts d’aquets primets. Són històries curtes, però així en pots agafar més. Jo, personalment, no sabia que ara hi havien nous llibres, però ara que han portat, aniré a mirar algun.

  Reply
 2. Lara Chumillas

  Jo us recomanaria llegir el meu llibre preferit, que és sense cap mena de dubtes és “El niño con el pijama de rayas”, un llibre que aprofita la innocència de dos nens de vuit anys per a reflectir la dura vida dels jueus en temps de Hitler. Ell feia dels jueus el que volia, com volia i quan volia. La novel·la és de John Boyne.

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *