Afectacions de la crisi al PCEE

Enguany seguim dins del PCEE però malauradament no disposarem de cap subvenció. La Generalitat de Catalunya encara ha de fer-nos arribar els diners corresponents al 20 % de la subvenció del curs 2011-12, i la totalitat de la corresponent al curs 2012-13. L’AMPA i l’escola han avançat diners per tal de pagar les factures pendents d’aquests dos cursos, però òbviament, no podem augmentar aquest deute al llarg d’aquest curs. Per aquest motiu, aquest any no podrem becar cap activitat.

Hem de tenir en compte també el canvi en l’IVA d’aquest tipus d’activitats, que passa d’un 10% al 21%. Aquest augment d’un 11% també repercutirà amb el cost de les inscripcions, doncs ni l’AMPA ni l’escola el poden recuperar.

Aquests nous condicionants ens han obligat a variar les condicions que oferíem fins ara. Així, per tal de que un grup tiri endavant caldrà una inscripció mínima de 12 alumnes. La inscripció i el pagament també serà modificat.

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.