A partir del dia 12 de Setembre, Inscripcions 12-13

El primer dia de curs tots els alumnes de l’escola des de P-4 fins a 6è rebran el tríptic del Pla Català de l’Esport a l’Escola temporada 2012-13. També el podreu descarregar des d’aquesta pàgina web.

A partir de llavors, podreu fer la preinscripció i se us retornarà el full d’inscripció per tal de fer el pagament. Quan hàgiu lliurat a les tutores aquest full amb el comprovant bancari, la inscripció serà definitiva.

Enguany seguim creixent i augmentant l’oferta. Com a novetats aparèixen les Curses d’Orientació, el Judo i els Esports Alternatius.

Per tal de premiar aquells alumnes més actius i que en el fons, més ajuden a fer crèixer el PCEE; i tenint en compte el complicat moment econòmic que estem vivint, em decidit que qui faci tres activitats diferents només pagui 15€/mes. La Natació queda exclosa d’aquesta tria, doncs el seu cost triplica a la resta.

Volem aprofitar per agraïr-vos la vostra confiança i participació, que ens ha portat a ser la segona escola amb major puntuació de tota la demarcació de Girona i per tant la segona que ha rebut una major subvenció econòmica.

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Atletisme i Cros, Campionat de BTT de La Benaula, Campionat de Cros de La Benaula, Curses d'Orientació, Escacs, General, Jocs Tradicionals, Natació, Ritme, Ball i Moviment. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.