2a CURSA D’ORIENTACIÓ DE CALDES

El proper 10 de Juny és la cita. Els carrers i l’entorn de Caldes de Malavella es tornaran a emplenar de gent que corrent o passejant aniran amunt i avall buscant uns fanalets de color taronja i blanc. I no, no es pas que vinguin el Reis Mags sis mesos abans del que toca. El que passarà es que es farà la segona edició de la Cursa d’Orientació Popular. A la categoria C3 poden participar tots els alumnes de l’escola amb la única condició que vagin acompanyants d’un familiar adult. Tots aquells que ho vulgueu provar, contacte amb en Santi o amb el Club Excursionista. Ànims!!!

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.