Cada cop més alumnes s’animen

Ja són 14 els alumnes de La Benaula que s’han estrenat amb el campionat de BTT d’enguany. En aquesta ocasió es van desplaçar fins a Llorà, on enmig del fred van fer un circuit molt tècnic i amb alguna pujadeta que els va fer baixar de la bicicleta. En aquesta ocasió va ser la Clàudia Fauchs qui va pujar al podi a la categoria Aleví Femenina. Aquesta setmana el circuit arriba molt a prop de casa nostra, a Llagostera. Per això us volem animar a tots i totes a participar. Som-hi!!!

 

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de BTT de La Benaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.