Arriba el BTT 2012

Amb el mes de febrer, arriba també el Campionat de BTT de La Benaula. L’any passat vam participar a la primera edició del circuit OPEN BTT -BMW amb gran èxit de participants que s’ho van passar d’allò més bé. Enguany l’organització de la prova el farà coincidir amb els Jocs Esportius Escolars de Catalunya en la modalitat de Bicicleta Tot Terreny mitjançant el Consell Comarcal Esportiu del Gironès. Constarà de quatre proves, el quatre diumenges de febrer.

Com l’any passat, la inscripció no serà gratuïta, i costarà 25 € per nen/a les 4 proves. Amb la subvenció del PCEE el preu pels alumnes de La Benaula serà de 10 €. Enguany es regalarà a tots els nens i nenes inscrites a totes les curses una motxilla. A més, al final de cada cursa hi haurà esmorzar i obsequis per a cada participant, a part dels trofeus que pugui aconseguir segons classificació.

L’altre novetat d’enguany és que els corredors de La Benaula rebran el suport tècnic i mecànic de l’equip que ja fa el monitoratge de l’activitat de BTT que es fa a l’escola al llarg de tot el curs.

Com sempre, a nivell de centre, també organitzarem una classificació i campionat propis només pels alumnes de l’escola, per tal de que tots els que s’animin tinguin premi.

El desplaçament fins les curses l’han de fer amb els pares, i tots i totes han de portar la seva pròpia Bicicleta de Muntanya i casc.

 

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de BTT de La Benaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.