Trobada Multiesportiva de Cicle Superior

El passat dilluns dia 5 de desembre es va realitzar la primera de les trobades d’escoles de primària de Caldes de Malavella. En aquest cas va ser el torn del Cicle Superior. Uns 140 alumnes de la nostra escola i del Sant Esteve van reunir-se a les instal·lacions esportives municipals per a passar un matí tastant diferents esports. Al pavelló, al polivalent i a la pista d’atletisme i camp de futbol vell van ser presents el futbol, l’hoquei, el bàdminton, l’atletisme (curses i salt de llargada), el beisbol, l’handbol, el frisbee, el korfbal, i el bàsquet. En aquest darrer esport vam tenir la presència de dues jugadores de l’equip professional de l’Uni Girona de Lliga Femenina, Georgina Bahí i Toch Sarr.


Llegiu la notícia a la pàgina web de l’Uni Girona: AQUÍ

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Atletisme i Cros, Curses d'Orientació, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.