Novetat pel 2011-12. BTT

La darrera de les activitats ordinàries que hem aconseguit organitzar és la de BTT. Els dimarts de 17:00 a 18:15 hores a les instal•lacions de l’antic camp de futbol (pistes d’atletisme) s’ensenyarà als alumnes les tècniques de conducció i seguretat, els trucs bàsics de manteniment i reparació de bicicletes, i es faran senzills entrenaments per a participar a proves del circuit gironí. L’activitat es completarà amb sortides familiars alguns caps de setmana, on podran participar pares i mares. Si podran inscriure els alumnes a partir de 2n de primària.

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de BTT de La Benaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.