Quina marxa els de la marxa!

Els participants a la Marxa Nocturna que va anar fins a Llagostera ens han dit que va sortir tot rodó. Els organitzadors del C.Excursionista de Caldes ho tenien tot molt ben preparat, i els que s’hi van afegir de l’escola La Benaula van gaudir d’una bona passejada a la llum de la lluna i sobretot d’un bon sopar al Restaurant El Carrilet de Llagostera. Curiosament només han fet arribar imatges d’aquesta part de la Marxa. la versió oficial és que a fora era fosc i no sortien les fotografies…

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.