Una vintena de corredors i 2 medalles al debut

 

El Cros de Santa Coloma de Farners ha estat un any més el punt d’inici de la temporada de Cros pels alumnes de La Benaula. Una vintena de corredors d’entre P-5 i 5è i de tots els cursos, han corregut al circuit del Parc de Sant Salvador. Tots ells i elles han finalitzat les diferents curses amb molta satisfacció i un bon somriure. A més, a la categoria benjamí masculina en Pau Gonzàlez (2n) i l’Aleix Tibau (3r) han fet vuitè i novè respectivament i han aconseguit les dues primeres medalles de la temporada. La propera, a GIRONA EL 21 DE NOVEMBRE, com sempre amb la PRESÈNCIA DE DIFERENTS TUTORES animant. No us la perdeu!!!

 

Quant a jsantia6

Diplomat en Educació Física, Tècnic Superior d'Esports (Bàsquet) i Llicenciat en Pedagogia. És el profe d'Educació Física de l'Escola i el Coordinador de Cicle Inicial.
Aquest article ha estat publicat en Campionat de Cros de La Benaula. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.