L’Odissea dels Belleranautae

Un any més la tripulació del Bellera ha remat de valent per aconseguir contestar les preguntes del concurs Odissea. En el recorregut han conegut personatges mitològics, científics i invents quotidians que van fer la vida més fàcil de grecs i romans. Tota la tripulació? Bé… sempre hi ha qui ha preferit aprofitar el sol enlloc de remar. O tempora, o mores! hauria dit probablement l’orador Ciceró. Delirant isti Belleranautae! potser hauria pensat l’Obèlix… Sigui com sigui, de tots els equips dels Bellera d’ESO, destaquem el grup Arkio, format per la Laia Riera i Bernat Fusté de 3r d’ESO, que amb 61 punts ocupen la segona posició de tots els concursants del Bellera, alumnes de primer de batxillerat inclosos. Feliciter! El 3r lloc dins del Bellera també ha estat per a un grup de 3r d’ESO, les Aurea Dicta, el grup format per l’Anna Valiente i l’Elisa Castellsagué, amb 59 punts. Felicitats a tots els equips: Calypso, Festina lente Bellera, Chupacabras, Adrestia, Sofia, Veni vidi vici, Kratos imperium, Discite! Gràcies per la il·lusió i el temps que vau dedicar a conèixer el món de la ciència i la tècnica en el món de grecs i romans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *