Primera visita a VHIR

29/09/15

El dimarts 29 de setembre vam ser nosaltres, els alumnes de l’institut 4 Cantons que vam anar a VHIR  perquè ens expliquessin la tesis doctoral en la que s’hauria de basar a posteriori la nostra coreografia. La tesis era d’una científica anomenada Blanca i, molt resumidament, és una investigació sobre el càncer d’ovari i la seva relació amb els microRNA’s. Per tant, amb el que sabem ara, les conclusions que tregui la blanca, i la nostra facilitat per l’art del ball, haurem de crear el primer ball explicatiu sobre el càncer d’ovari !

Després de la presentació de la tesis de la Blanca, els científics encarregats de la proposta (el Cristian, l’Eva, l’Ana i la Blanca) ens van fer una visita guiada al VHIR.

Aquest article ha estat publicat en Diari de treball TGPE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *