Inici

Benvinguts al nostre bloc Ballem la Ciència.

Som 12 alumnes de 1er de Batxillerat de l’Institut 4 Cantons del Poblenou i hem creat aquest bloc perquè uns científics de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron ens han fet un encàrrec. Aquest encàrrec és el nostre Treball Globalitzat de Proposta Externa.

L’encàrrec és, literalment, crear una coreografia de ball. Sí, per estrany que pugui sonar, els investigadors del IRVH ens proposen ajudar-los a apuntar-se al concurs anomenat “Dance for your Ph.D” editat cada any per la revista Science.

El concurs consisteix en presentar una coreografia per explicar al món, de manera molt entretinguda i dinàmica, els resultats de la recerca d’una tesi doctoral.

Doncs bé, sabent això hem de crear una coreografia per explicar la tesi de la Blanca Majem. Aquesta tesis, molt resumidament, és una investigació sobre el càncer d’ovari i la seva relació amb els microRNA’s. Per tant, amb el que sabem, les conclusions que tregui la Banca i la nostra facilitat per l’art de la dansa, hem de crear el primer ball explicatiu sobre el càncer d’ovari!

En aquest bloc us explicarem el dia a dia del nostre treball i tots els continguts científics que anem aprenent al llarg de les setmanes.

vhir-300x200

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *