Comencem el TGPE

22/09/15

El primer dia del TGPE (Treball Globalitzat de Proposta Externa), el dimarts 22 de setembre, van venir les doctores Eva Colas i Ana Santa Maria del Vall d’Hebron: Institut de Recerca (VHIR) . Ens van exposar un concurs anomenat “Dance for your Ph.D” on diferents centres científics i d’investigació s’apunten per explicar al món, de manera molt entretinguda i dinàmica, alguna teoria, hipòtesis o tesis que estiguin investigant. Un cop vistos diferents exemples de vídeos del concurs, ens van fer la proposta del que volien que féssim per ells; crear una coreografia de ball explicant al públic una tesis (que ens explicaren a posteriori) sobre el càncer d’ovari.

 

Aquest article ha estat publicat en Diari de treball TGPE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *