Saps d’on ve el Mikado?

Hola, sóc la Sílvia. Com ja sabeu, aquí a l’hospital estan fent un viatge  per tot el món i ara estem a Àsia, i un joc típic d’allà és el Mikado. Aquest joc el van construir uns nens i nenes abans que jo arribés. El Santi ha buscat el seu orígen i jo m’he encarregat d’escriure les instruccions del joc i com s’ha construit. Podeu descarregar els arxius de l’origen (mikadoorigen), les instruccions (mikadoinstruccions) i com l’hem fet (mikadoconstruccio)

Espero que aquest joc us agradi. És molt entretingut.

Sílvia (15 anys)

p1040669   

asia1

2 thoughts on “Saps d’on ve el Mikado?

 1. Manel

  Sílvia: Em recordes…? Aquell home que mirava com escrivies i que després vàrem poder jugar a…”Wale..” Em sembla que es deia així…i que vaig guanyar jo….jeje.
  T’he de dir que ho pogut llegir des de casa meva tot les instruccions del joc “Mikado” i de com es pot construir-ne un de nou.
  A veure si ens veiem la setmana vinent- dimecres.
  Un petó i records a les mestres..la Rose i la Marta.

  Manel (voluntari)

 2. Rita

  Hola ja veig que heu terminat el mikado ha quedat molt xulo esper que us hagradi molt .
  un peto molt fort a Marta i a Roser
  adeu siau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *