des de l’habitació…

El dia 3 de març em van ingressar a l’Hospital de Can Ruti perquè tenia els testicles inflamats! Ara estic en una habitació on hi ha un llit gran i un bressol, també hi ha una TV on vaig poder veure el partit: ESPANYA-FRANÇA.
Jo m’imaginava l’hospital més petit i em va sorprendre haver-me de quedar a dormir aquí.
Per cert, m’han deixat un pijama d’avi. Jo no me l’havia posat mai .

No m’imaginava que hi havia una escola. Jo no em puc moure i la profe ha vingut a la meva habitació i ha fet de secretària per poder fer aquest escrit. M’ha donat un ou de pasqua per poder-lo pintar a casa quan em deixin moure una mica perquè, de moment repòs absolut.

URIEN 11anys

2 thoughts on “des de l’habitació…

 1. Esteve

  Benvolgut Urien.
  Treballo en aquest hospital des de fa molts anys però he descobert aquest blog, on els nens i nenes ingressats hi escriviu, de fa molt poc.
  A partir d’ara l’aniré mirant habitualment i espero llegir de nou algun escrit teu!
  Et desitjo una ràpida recuperació!!

 2. anna masachs

  Hola Urien, com estàs?
  Jo en dic Anna i sóc la voluntària dels divendres matí i companya de la Jessi, tambè voluntària. La vas conèixer ahir? Espero que et trobis millor i que et puguis moure, així pots anar a l’aula i jugar una mica aquest cap de setmana eh?
  Molts petonets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *