La Vella Quaresma va pel món

A la nostra Vella Quaresma li encanta viatjar.  Com que aquest curs hem iniciat un viatge a través de tots els continents ella ha decidit acompanyar-nos.   FIXEU-VOS BÉ AMB LES  7 CAMES.  Que hi veieu? Són els continents i una bola del món ben eixerida.  (Si la voleu pintar cliqueu sobre la imatge i la imprimiu).

25-02-10

2 thoughts on “La Vella Quaresma va pel món

 1. Manel

  I cada setmana de quaresma també li retallareu un peu (un continent…) a la Vella quaresma ??? Ja m’hi fixaré a veure si ho feu o no. I si no, que viatgi per tots els continents…que així la coneixeran per tot el món.

  Manel (voluntari)

 2. Rita

  Hola!!!!!!
  A quedat molt bé la cuaresma. A les meges amigues hem pregunten cada dia a beure si li puc fer el truc de magiaa.
  Espero que puseu habiat el truc de magiaaa.
  Un petoo molt fort me Roser i Marta les profesores de l’aula de l’hospital.
  Adeuuu u petooo i una abrsada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *