600 ALUMNES AL CONCERT DIDÀCTIC DEL CAN MAS

17 de març de 2011. Dia important pel Can Mas. El concert didàctic celebrat pels seus alumens de l’aula de música convoca un total de 600 alumnes de 5è i 6è de les escoles Tiana, Clavé, Martinet, Ginesta i Tatché. A més també han assistit tots els alumnes d’intercanvi de França que aquesta setmana són amb nosaltres.
S’han hagut de fer dues sessions per què l’aforament del teatre-auditori (350 places) no permetia fer un macro concert conjut. La primera sessió feta de 10:00h a 11:00h amb la participació del Tiana, Clavé i Martinet: 290 alumnes i la segona amb el Ginesta, Tatché i els alumnes francesos: 313 alumnes.
El pes de l’actuació ha estat sobre els alumnes de 3r A, 3r B i 4t A del Can Mas. Cada grup presentava un tema, s’encarregava d’explicar una secció d’instruments i fer una petita pràctica per l’audiència: Instruments de placa, teclats i bateria respectivament. El concert ha estat molt ben acollit pel jove públic. Han escoltat totes les cançons: Boig per tu (3r A), Mad World (3r B) i Mamma mia (4t A), han participat molt de les pràctiques i explicacions dels intruments i han cantat amb nosaltres. Tota una festa de la música.
Al final hi ha hagut una petita sorpresa, els alumnes francesos ens han cantat “Por què te vas” de Jeanette. Ha estat interpretada amb acompanyament de guitarra i per la seva professora de música Patricia que tocava el piano. Un final perfecte per un concert que ha estat tot un èxit.
Especial menció a les professores de música de tots els centres que han participat per la seva col·laboració constant, als tècnic del teatre-auditori el Jordi i el Jose que ens ho han posat tot tan fàcil i ens han ajudat en tot moment, als professors acompanyants del Can Mas que han estat pendents de tot l’aspecte organitzatiu i al director del Can Mas que ha pogut estar amb nosaltres durant la pràctica totalitat de les dues sessions. Moltes gràcies a tots.

GALERIA D’IMAGES

De 17.3.11 Concert didàctic

ELS MILLORS MOMENTS DEL CONCERT

 

CONCERT DIDÀCTIC 3R A BOIG PER TU

 

CONCERT DIDÀCTIC 3R B MAD WORD

 

CONCERT DIDÀCTIC 4T A MAMMA MIA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *