Contes col·laboratius escrits i il·lustrats pels nens i nenes de la ZER

Durant aquests dies els nenes i nenes de la ZER han escrit i il·lustrat dos contes col·laboratius per tal de celebrar així el Sant Jordi. Els nens i nenes de cicle inicial  van començar escrivint el plantejament, els i les alumnes de cicle mitjà el nus i els i les alumnes de cicle superior el desenllaç.

Un cop van estar escrits, els i les alumnes de 6è els van llegir en veu alta i els van gravar per tal que els alumnes d’infantil el poguessin escoltar. Finalment van ser aquests els encarregats i encarregades de convertir-se en il·lustradors i il·lustradors i fer els dibuixos que acompanyarien el text.

A continuació teniu el resultat. Esperem que gaudiu de la lectura!

Feliç Sant Jordi!

 

Aquest article s'ha publicat dins de ZER i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *