CONCERT DE NADAL

Dimecres 19 de desembre a la tarda La Brillante de Castellolí era plena de gom a gom perquè els alumnes de l’escola les Passeres feien el seu concert de Nadal.  Els alumnes nerviosos i emocionats van cantar una cançó en anglès, una en català i van fer un ball.  Tant els alumnes com les mestres que ho van organitzar hi van posar moltes ganes i il·lusió i tot va anar molt bé.

A Maians el festival va tenir lloc el dijous dia 20 de desembre a la tarda i també era ple de famílies que esperaven encantats les representacions dels seus fills, nebots, néts…de les escoles Coll de Gossem i Maians.

Els més petits, els alumnes de la llar de Castellfollit del Boix,  també hi van participar robant el cor de tots els espectadors ballant , cantant i tocant instruments de petita percussió. En ambdós concerts van ser els alumnes de sisè qui es van encarregar de fer les presentacions de totes les nadales i ho van fer molt bé.

Aquí us deixem un recull de fotos dels diferents festivals!

Aquest article ha estat publicat en Cicle inicial, Cicle mitjà, Cicle superior, Curs 2018/19, ZER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *