English school trip to Coma-ruga!

El passat 8, 9 i 10 de novembre, els nens i nenes de 6è de la ZER Tres Branques van gaudir d’unes colònies en anglès a Coma-ruga.  Han estat unes colònies d’immersió en la llengua anglesa on l’objectiu era que els alumnes aprenguessin anglès, però també que gaudissin de la llengua tot treballant i jugant.

El centre d’interès d’aquestes colònies ha estat el “Natural Science” i els alumnes s’han familiaritzat amb el vocabulari i expressions relacionades amb la temàtica. Hem pogut fer moltes de les activitats a la platja, a l’estany i al riuet de Coma-ruga, un entorn amb propietats terapèutiques.

Han estat unes colònies molt divertides, molt riques de contingut i aprenentatges i on hem gaudit d’un entorn molt diferent al que estem acostumats.

Molt contents d’aquestes colònies que esperem que es tornin a repetir l’any que ve! I si voleu veure com de bé ens ho vam passar, podeu clicar aquí per veure algunes fotos!

 

 

 

Aquest article ha estat publicat en Cicle superior, Curs 2017/18, ZER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *