Sortida de tardor a Maians

El passat dimarts 31 d’octubre vam fer la primera sortida de tota la ZER per celebrar la castanyada, que aquest any va tenir lloc a Maians. Al matí vam fer una gimcana amb grups barrejats de totes les edats i de les tres escoles. Hi havia moltes proves repartides per tot el poble i ens ho vam passar d’allò més bé.

A la tarda, els nens de 6è van fer una desfilada vestits de castanyers i castanyeres  i vam menjar castanyes tots plegats a la pista. També vam repartir els premis del concurs de moniatos. Que difícil va ser escollir els guanyadors, tots els moniatos que es van presentar tenien una gran qualitat!!!! Per veure les fotos de la festa, podeu clicar aquí.

Va ser una gran jornada, moltes gràcies a tothom que hi va participar!!!

ZER

Aquest article ha estat publicat en Cicle inicial, Cicle mitjà, Cicle superior, Curs 2017/18, Educació infantil, ZER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *