Setmana cultural. Ens visita la Lola Casas.

Hem celebrat la setmana cultural relacionada amb l’escriptor infantil i juvenil Roald Dahl. Hem conegut la seva biografia mitjançant un joc de pistes. Hem fet tallers de cuina per representar les seves “fastigoses receptes”. Hem il.lustrat els seus contes. Hem llegit molts llibres d’ell. Hem interpretat diferent diàlegs. L’activitat que va posar la cirereta al capdamunt del pastís va ser la visita que ens va fer l’escriptora Lola Casas. Gràcies a ella vam conèixer de primera mà l’escriptor, ja que ella va tenir la sort de compartir algunes vivències amb ell. Ens va explicar anècdotes curioses i interessants i ens va ajudar a entendre millor algun dels seus llibres que havíem llegit.

IMG-20160618-WA0014[1]

Aquest article ha estat publicat en Curs 2015/16, ZER. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *