ENGLISH DAY A VILAGRASSA

El passat divendres dia 12 de maig, l’alumnat de l’escola Ramon Perelló vàrem celebrar l'”English day”.

Dins el marc de l’àrea de llengua anglesa i per tal d’apropar els alumnes a la cultura anglosaxona en totes les seves manifestacions (lingüística, culinària…) es van dur a terme quatre tallers on els nens tenien l’oportunitat d’expressar-se i comunicar-se en llengua anglesa. Els tallers que vam fer van ser els següents:

  • KARAOKE.
  • LET’S MAKE A SANDWICH.
  • PALACE GUARD CRAFT.
  • STORYTIME.

Per donar el toc divertit a la diada, vam fer un photocall a l’estil més british…

La jornada va tenir una gran acollida entre l’alumnat i tots vam gaudir d’allò més durant totes les activitats realitzades. Cal donar les gràcies a tot el claustre de mestres de l’escola, que tot i ser una activitat en anglès, van esforçar-se d’allò més per parlar en anglès i fer possible aquesta jornada.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.