ACTIVITATS FORAULA

RETROBAMENT A VILAGRASSA. Curs 2013-2014.

Divendres 11 d’octubre tota la ZER ens vam reunir a Vilagrassa primer ens van deixar una estona per jugar i tot seguit vam cantar les  cançons que havíem assajat. Després de cantar les cançons els grans van repartir coca i xocolata als més petits.

Llavors tots  vam anar a la plaça i allà vam fer els tallers, però abans els de 6è van anar a buscar canyes per fer les masses i en vam  agafar unes trenta més o menys. Els tallers que vam fer eren:malabars, masses, carioques i nassos de pallasso. Va ser molt xulo i ens vam divertir molt!

Després vam fer el nostre propi teatre va ser molt divertit!

Quan vam acabar el teatre vam anar a dinar i vam tenir molta estona per jugar després de dinar.

Al final en Margarito i la Nurula ens van fer un teatre molt xulo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nens de primària de l’escola de Ciutadilla.

RETROBAMENT A GUIMERÀ 2012

El divendres 5 d’octubre des de la ZER Guicivervi vam celebrar la festa del Retrobament a Guimerà.

Vam iniciar el dia amb les cançons de benvinguda. L’Ajuntament de Guimerà ens va obsequiar amb un bon esmorzar de coca amb xocolata.

Repartits per cicles vam presentar el projecte CepZER que durem a terme durant aquet curs que tracta sobre la vida dels ibers durant els segles VII i I a.C Cada cicle va organitzar les seves activitats.

Vam dinar a l’escola repartits per cicles i els nens van gaudir d’una estona de joc lliure.

A la tarda vam agafar l’autobús que ens va portar al poblat iber dels Estinclells a Verdú. Allí ens esperaven els arqueòlegs que ens van explicar per nivells en que consisteix el Centre d’experimentació de la protohistòria i com vivien i s’organitzaven els ibers al segle III a.C.

Tots vam gaudir d’un gran dia!