Segon dia de colònies de cicle mitjà a Cal Petit

Hola de nou!

Us volem explicar el que hem fet durant el nostre segon dia de colònies. Després d’esmorzar i amb les forces renovades hem encetat el dia amb les Olimpíades a l’antiga Grècia.  Hem realitzat diferents proves a l’estil  dels antics grecs com: llançament de javelina, de disc, lluita lliure, cursa de carros, salt de llargada i llançament de pes.

Després d’una estona de joc lliure i un cop dinats hem participat en un taller de ceràmica on hem decorat un test inspirat en l’antiga Grècia que ens emportarem com a record d’aquesta estada. Estem fets uns artistes, ja ho veureu!

A la tarda, un cop berenats, ens hem transformat en actors i actrius del teatre grec.

I per acabar la jornada l’esperada discoteca!!! Ben mudats, pentinats i perfumats hem gaudit d’una sessió “disco”.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.