Sortida a la comarca de CS!

Durant el matí vam anar a visitar la planta de comptatge de Tàrrega, on ens van explicar el procés i la importància de reciclar els residus. La planta gestiona 10.000 tones anuals de residus orgànics gràcies a les aportacions de l’Urgell però també de la Segarra, la Noguera i el Pla d’Urgell. D’aquestes, 2000 es converteixen en compost que pot retornar als camps.

Després vam visitar la biblioteca de Tàrrega. Ens va rebre la directora de la biblioteca, ens va explicar els espais de la biblioteca i la classificació Decimal Universal dels llibres. Desprès de explicar-nos tot ,ens va ensenyar tota la biblioteca. Finalment alguns ens vam fer el carnet.

A la tarda vam anar a la sidreria  Riera Badias de Preixana, una de les tres sidreries que hi  ha a Catalunya.  Ens vam partir en dos grups per poder entrar-hi. En Josep ens va posar una presentació per explicar-nos el funcionament de la sidreria i el procés de la sidra. Ens va explicar i ensenyar les màquines que tenen. Va ser molt interessant!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.