Sortida comarcal CM

El passat divendres dia 10 de març els alumnes de cicle mitjà de la Zer Guicivervi vam fer la sortida de la comarca. Al matí vam anar a la Casa Canal de Mollerussa. Allí vam fer un taller de melmelada i després, vam entrar a la màquina del temps que ens va transportar fins a l’època on les terres de Lleida eren denominades el “Clot del dimoni” per les dures condicions climàtiques. Allí ens vam adonar de la importància de la construcció del canal d’Urgell.
Després ens vam desplaçar fins a Bellpuig i vam visitar la fàbrica de caramels Pifarré. Ens van ensenyar el procés de producció  d’ alguns dels seus productes; caramels de diferents tipus i fruits secs recoberts de xocolata.
Un cop vam acabar la visita vam anar a dinar al parc del Convent de Bellpuig a dinar i ajugar.

Podeu veure’ns al recull de fotos!

https://goo.gl/photos/6EeoiwRzkb6a4TnPA

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.